Talha Kartal

Öyle bir kamp geride kaldı ki kelimelerle nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum. Türkiye’nin farklı yerlerinden yaklaşık 100 arkadaşımızla 7 Şubat Salı günü Mersin/Silifke’deki kamp merkezinde buluştuk. İlk kez gördüğüm birçok sima vardı bu kampta. Fakat hiçbiriyle yabancılık çekmeden bir tebessüm eşliğinde tanıştık. Osmaniye KYK İl Müdürü Oğuzhan Çetin ağabeyin hamiliğinde buz kırıcı kaynaşma oyunları tanışma faslını hızlandırmış oldu. Sportif faaliyetlerle samimiyetimiz ve kardeşliğimiz daha da arttı. Aralardaki söyleşi ve sunumlar ise yormadı bizleri. Hüseyin Özoğul, Mehmet Lütfi Arslan, Süleyman Ragıp Yazıcılar, Salih Yüztgenç, Yahya Uyar, Yusuf Temizcan, Yunus Emre Altun gibi ağabeylerin sunum ve programları ile derdimizle hemhal olduk. GENÇ Fasıl ve kamp akşamları ise kampın en eğlenceli ve hatırda kalan yanları oldu.

Abdüsselam Akbaş kardeşimizin ezgileriyle düşüncelere dalarken, matrak adlı oyunla da bir hayli mücadelesi bol bir gece oldu. Kamp merkezimiz deniz kenarı olduğundan kamp akşamı yakılan ateş bir yandan içimizi ısıttı bir yandan da söylenen marşlarla gönlümüz sükûn buldu.

Kampın son günü Akdeniz’e karşı kıldığımız Cuma namazı ise kalbimde Asr-ı Saadet heyecanı bıraktı. Bu kamptan ayrılık başta kendim için, sonra diğer katılımcı arkadaşlar için oldukça zor oldu.

Bu kamptan aldığımız enerji ve güçle gönüllülük adına daha çok iş, proje yapmamız gerektiği kanaatine vardım. GENÇ’te edindiğim dostluklar ve muhabbet apayrı. Buna vesile olan Genç Gönüllüler ailesine teşekkürü bir borç bilirim.


GENÇ'ın Yazısı.