Geçtiğimiz ay GENÇ ekibi olarak Ankara’nın incisi olan Muradiye okullarındaydık. Birbirinden özel öğrencilerle, birbirinden güzel okullarda buluştuk, gençlik şölenleri gerçekleştirdik. Her okulda ayrı bir heyecan, ayrı bir duygu yaşadık. Kimi zaman Afrika’ya giden gönüllü arkadaşlarımızın hatıralarını anlattık, kimi zaman “niyetimiz hayatımız oluyor, niyetlerimize dikkat edelim” dedik.

Kadir Bekar’ın sunuculuğu yaptığı şölenlerimizde, Yusuf Goncagül ve Hakan Özkan kendilerine has tarzlarıyla ezgiler söyledi, kulakların pasını sildi. Samet Demir ise öğrencileri çok güldürdü, neşeli dakikaların yaşanmasına vesile oldu.

Bizler GENÇ Ekibi olarak, Muradiye okullarında gördüğümüz tablodan dolayı çok mutlu olduk, gururlandık. Geleceğin gençleri için çabalayan, gayret eden ve onlara şefkatle muamele eden eğitimcileri tebrik ettik.

GENÇ’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Muradiye okullarındaki tüm hocalarımıza ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Özellikle bu programların hazırlanmasında büyük emeği geçen Servet Öztürk ve Rumeysa Duygulu hocalarımıza şükranlarımızı iletmek isteriz…

Not: Muradiye Okulları’ndaki programlarımızın sonunda, Afitab Kültür Merkezi’nde Uluslararası GENÇ Derneği Başkanı Mehmet Lütfi Arslan’ın konferansı oldu. Oradan aklımda kalan kısa ama özlü bir cümleyi de paylaşmak isterim sizlerle: “Allah’la arasındaki o biricik ilişkiyi bulan kişi sürüden ayrılır!”


GENÇ'ın Yazısı.