Çiğdem Gün

Genç Gönüllü Kızlar olarak yeni döneme 6 Ekim Pazar günü Genç Dergi binasında yapılan açılış kahvaltısıyla başlamış olduk. Yoğun bir katılım ve hoş, samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmamızda birçok gönüllü arkadaşımız bizlerleydi. Aynı zamanda, bu dönemki tefsir okumaları ve kitap kritiklerini yönetecek olan R. Betül Çetin Hocamızı da misafir ettik.

Gönüllü kızlar olarak her yıl değişen ve gelişen programlarımıza bu yıl da tüm hızımızla devam etmekte kararlıyız. Kitap kritiklerinden tefsir okumalarına, ney derslerinden mutad toplantılara, kahvaltılara, gezilere, gençlik şölenlerine ve fasıllara kadar birçok etkinliğe el atan gönüllüler olarak aramıza katılan her bir şahsiyetin, dünyamızı tahmin edemeyeceğimiz kadar aydınlatacağını düşünüyoruz.

Şimdi sen, evet sen, bu yazıyı okuyan, gönlü her daim genç olan, genç kalan, harekete geçmek için ufak bir kıvılcım bekleyen arkadaşım! Ne duruyorsun öyle? Yol açık, sen yeter ki yola çık! Hemen genchanimlar@gmail.com adresine mailini at ve bize katıl, derdimize, heyecanımıza, hiç olmadı bir bardak çayımıza ortak ol.


GENÇ'ın Yazısı.