Ayın Sitesi: https://portasgroup.com/internet-giants/

PennyStocks Lab tarafından hazırlanan pennystocks.la/internet-in-real-time sitesinde dev şirketlerin anlık olarak ürettikleri veriler canlı olarak görüntülenebiliyor. Twitter’da açılan hesap, atılan tweet sayıları; Facebook’ta yapılan toplam beğeni, paylaşım sayıları ve üretilen veri miktarı, Google’da yapılan arama sayısı ve diğer internet hizmetlerine dair istatistikleri anlık olarak takip edebilirsiniz. Siteyi açtığınız andan itibaren olmak üzere veriler üretiliyor.

Mesela bu okuduğunuz cümleler yazılırken 75 milyon WhatsApp mesajı, 250 bin Instagram gönderisi, 20 milyon Facebook gönderisi internette çoktan paylaşıldı. PennyStocks Lab bu verilerden şirketlerin kazandığı paraları ise anlık olarak pennystocks.la/battle-of-internet-giants adresinde paylaşıyor. Yine bu satılar yazılırken Google 750 bin dolardan fazla gelir elde etti. Üstelik bu gelirin çoğu bizim ürettiğimiz verilerden!

“Ücretsiz” açtığımız hesaplarımızın şirketlere kazandırdıklarını görmek adına ara sıra bu adresi ziyaret etmekte fayda var…


Muhammed Murat Tutar'ın Yazısı.