GENÇ Tişörtleri nasıl temin edebiliriz?

“Sen Sus Tişörtün Konuşsun” sloganıyla Genç Tişörtleri yine sahnede. Satın almak istediğiniz tişörtün modelini, rengini ve bedenini seçin, iletişim bilgilerinizi bildirin, tişörtünüz adresinize gelsin.

Sipariş için: siparis@gencdergisi.com mail adresinden veya 0538 698 0061 numarasından Ahmet Yıldız’a ulaşabilirsiniz.

Ekonomik sıkıntılarım var, derginize de abone olmak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Şöyle yapalım o zaman, bana mail yoluyla ulaşan ve bilgilerini aktaran 10 kişiye %50 indirim yapalım, abonelik bedeli olarak 50 TL alalım, anlaştık mı?

GENÇ Kampları olacak mı yazın?

Niyetimiz var, lütfen sitemizi takipte kalın.

GENÇ ile ilgili videoları nereden takip edebiliriz?

Youtube üzerinde GENÇ Prodüksiyon hesabını takip edebilirsiniz.

Adem Özköse’nin Afganistan yazıları bitti, sırada ne var?

Her ay merakla okunan yazılar bu ay sonlanmış oldu. Kısmet olursa Temmuz ayından itibaren Adem Özköse Suriye’de kaçırıldığı günleri ve orada yaşadıklarını kaleme alacak, takipte kalınız.

Yeni dönemde hediye kitabınız olacak mı yine?

İnşallah olacak, birkaç fikir var aklımızda, sizlerden gelecek güzel tavsiyelere de açığız, bekleriz.

Derginize hemen abone olmak istiyorum, ne tavsiye edersiniz?

Hemen arayın derim: 0212 671 07 07 / Dahili: 178 (Veysel Atmaca)


Ebedi Gençliğin Neşesi

Ömer Faruk Demireşik

Ruh, Allah’tandır. Bu yüzden hiç ihtiyarlamaz. Ruha dokunan, insanı anlatan, insanı şekillendiren her şey de bu gençlik neş’esinden nasibini alır ve klasikleşir. Satırlarında, sayfalarında ebedî gençlik neş’esini hissettiğimiz “GENÇ Dergi”mizin, bu mâneviyat coşkusunu katlayarak devam ettirmesi, günümüzün en hassas dertlerine ebediyet iksirleri sunması; soluğunun bütün emek verenler ve okuyucuları açısından ahiret sermayesine dönüşmesi ümit ve duasıyla…

İyi ki varsınız, iyi ki gençsiniz, iyi ki dertlisiniz. Rabbimiz gençliğinizi, güzelliğinizi ve “derd”inizi artırsın. Umduklarınıza nâil, korktuklarınızdan emin eylesin. Âmin.


İyi İnsanlar Gemisi

Ömer Kalkan

Üç kıta yedi denize hakim ecdadın torunları olarak, iyi insanların iyi atlara binip gittiği ve İslami genç fikirlerin bittiği zamanda, bizlere tekrar İslami gençliğimizi hatırlatan Genç Dergisi gemisinin nice limanlara ulaşmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.


Gençliği Genç Tutan Dergi

Veysi Yüce

Sekülerleşen toplumda hitap ettiği gençliğe dini değerlere bağlı kalarak gençliği genç tutabilen, gençliği yetiştirmekle birlikte hedeflenen hedefi vurabilmeyi başarmış, gençlik dinamiğinin ehemmiyetini bilen, bunun farkında olan ve bunu kendisine şiar edinen dergi olarak aklıma geliyor Genç Dergisi. 11. yılınız 111 olsun temennisi ile...


Süleyman Ragıp Yazıcılar'ın Yazısı.