Fahri Cenkçiler & Mustafa Açılkan

Baharın gelmesiyle GENÇ’te şölen heyecanı katlandı. Kütahya Genç Gönüllüleri, DPÜ Etik Kulübü ve Kütahya Belediyesi’nin ortak düzenlediği gençlik şölenine Kütahya halkı büyük ilgi gösterdi. 4 Mayıs Perşembe günü Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Mehmet Lütfi Arslan’ın söyleşisi gerçekleşti. Kadir Bekâr’ın sunumu ve şiirlerinin renk kattığı şölende sanatçı Yusuf Goncagül ezgiler ve ilahilerle salonu coşturdu. Son olarak Samet Demir’in mizah gösterimi ile şölenimiz sona erdi. Kütahya’nın Genç Gönüllülerine emek ve gayretlerinden ötürü teşekkür ederiz.

Bir diğer gençlik şölenimiz Adana’daydı. Adana Genç Gönüllüleri ve Uluslararası Genç Derneği Adana Temsilciliği tarafından organize edilen şölen Ramazanoğlu Camii Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Büyük teveccühle gerçekleşen şölene Genç Dergisi Editörü Süleyman Ragıp Yazıcılar konuşmacı olarak katıldı.

Şölende birbirinden farklı hediyeler katılımcılara hediye edildi. Yusuf Goncagül ve Samet Demir heyecan ve enerjileriyle şölene ayrı bir renk kattılar. Organizasyonun mimarları Yalçın Çelik, Ahmet Günkurusu, Harun Çelik ve Jamil Nsubuga’ya ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Şölen sonrası Süleyman Ragıp Yazıcılar Uluslararası Genç Derneği Adana Temsilciliği tarafından organize edilen misafir öğrencilere yönelik özel programda, otuz dört ülkeden gelen öğrencilerle okul sonrası imkanlar üzerine bir konuşma yaptı.

(Bizim de şehrimizde, okulumuzda GENÇ Şöleni olsun diyorsanız bize ulaşabilirsiniz: yusufgoncagul@gmail.com)


GENÇ'ın Yazısı.