Samet İnekçi / Ömer Rasih ARSLAN

Geçtiğimiz ay, Kahramanmaraş’ta hem büyük bir Genç Gönüllüler Buluşması hem de 29. Gençlik Şöleni oldu. Ağrı, Van, Adana, Şanlıurfa, Konya, Osmaniye, Gaziantep, İstanbul, Trabzon gibi Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllülerin ışıl ışıl, yıldız gibi parlayan gözlerini görüyor, yüreklerinin atışlarını hissediyorduk.

Buluşmada gençleri Mesnevi sohbetiyle aşka getiren Mehmet Arslan hocamız, akademik anlamda başarıya yönlendiren sunumlarıyla Prof. Dr. Galip Bakır hocamız, tek hedefimiz ebedî gençlik diyen konuşmasıyla Süleyman Ragıp Yazıcılar, kendinden başka gündemi olmayan nasipsizdir diyen değerli büyüğümüz Mehmet Lütfi Arslan abimiz bize çok şey kattılar. GENÇ Fasıl ekibi ise buluşmaya tazelik ve zindelik kattılar, Maraşlı dostların öncülüğündeki şehir turu da yine buluşmaya farklılık kazandırdı.

Bu Şölen Çok Konuşulur!

Kahramanmaraş’taki Gençlik Şöleni, Mehmet Akif Ersoy Kongre Merkezinde, yaklaşık 1500 kişinin katılımıyla gerçekleşti...

Saygıdeğer Mehmet Lütfi Arslan abimizin gençlere yaptığı dert çağrısı, gençlerin yüreğinde ebedi bir ateşin kıvılcımlarını başlamasına vesile oldu, hepimizi taze bir heyecan içine soktu..

Samet Demir’in stand-up gösterisiyle salon kahkahalara boğuldu. Ardından Ömer Karaoğlu’nun konseriyle şölende tam bir coşku başladı. Tekrardan o ezgilere kulak verip eşlik etmek çok güzeldi.

Katılımlarından dolayı Sütçü İmam’ın torunlarına ve en yakında tekrardan buluşmayı ümit ettiğimiz genç yüreklere teşekkür ve selam ederiz. (Kahramanmaraş’taki faaliyetlerden haberdar olmak için iletişim: k.marasgenc@gmail.com)


GENÇ'ın Yazısı.