Ömer Faruk Türk / Genç Haber Merkezi

TEMEL FOTOĞRAF EĞİTİM SEMİNERLERİ

Medya Platformu bünyesinde, fotoğraf sanatçısı Yasir ÇATALSAKAL yönetiminde gerçekleşecek olan “Temel Fotoğraf Eğitim Semineri” 29 Mayıs’ta başlıyor. Çarşamba günleri 19.30 -21.30 saatleri arasında 5 hafta sürecek olan program, Medya Platformu’nun Eyüp’teki ana merkezinde gerçekleşecek.

Gördüklerini kaydetme, ânı dondurma ve var olana insanın kendi bakış açısını katma yöntemi olan fotoğraf günümüzde en çok uygulanan sanatlardan. Bu sanatı doğru uygulayabilmek ve yöntemlerini öğrenebilmek amacıyla düzenlenen en önemli seminerlerden biri, “Temel Fotoğraf Eğitim Semineri” Medya Platformu bünyesinde gerçekleşecek. Toplam 5 hafta sürecek kursun sonunda öğrenciler katılım belgesiyle onurlandırılacak.

Fotoğraf Doğru Görme Yetisini Geliştirir

Medya Platformu yetkilileri, eğitimin geniş bir kesim tarafından tâkip edilebilmesi ve doğru yerde doğru eğitimin alınabilmesi için kurs ücretlerini mâkûl bir seviyede tutmayı tercih ediyor. Katılımcılara işin ehli kişiler tarafından; fotoğraf makinesinin parçaları tanıtılacak, fotoğrafçılık ile ilgili terimler öğretilecek ve temel uygulamalar teorik olarak anlatılacak. Teorik eğitimin yanında pratik eğitimin de yer aldığı kursta çekim gezisi düzenlenerek, doğru fotoğraf çekmenin yolları da aktarılacak. Çekilen fotoğrafların değerlendirileceği 25 Haziran günü, bir de sertifika töreni düzenlenecek.

Medya Platformu Genel Başkanı Mustafa Yürekli; “Toplumun beklentilerini göz önünde bulundurarak her kesiminin rahatlıkla katılabileceği bu dersler vâsıtasıyla birçok kişinin eğitim almasını sağlamayı amaçlıyoruz. Farklı bakmayı, doğayı ve insanları daha güzel görmeyi sağlayan böylesine bir yeteneğin gelişmesine imkân vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Medya Platformu olarak hep doğru işlerin altına imza attık. Bundan sonra da aynı doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Medya Platformu Derneği’nin faaliyetleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler; Nişanca Mahallesi Davutağa Caddesi No:40 Kat:1 Eyüp / İstanbul adresine uğrayabilir, (0212) 437 82 25 numaralı telefonu arayabilir, info@mediaclub.com.tr e-posta adresine yazabilir veya http://www.medyaplatformu.org sitesini ziyaret edebilirler. 

DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERLERİ
 
Medya Platformu bünyesinde, seslendirme sanatçısı Doğuhan AKIN ve TRT Baş Spikeri Altan VAROL yönetiminde gerçekleşecek olan “Diksiyon ve Etkili İletişim Seminerleri” haziranın ilk haftası başlıyor. Cumartesi ve pazar günleri 12:00-15:00 saatleri arasında 5 hafta sürecek olan program, Medya Platformu’nun Eyüp’teki ana merkezinde gerçekleşecek.

Yaşamımızın her ânında karşımıza çıkan ve iletişimin en önemli aşaması olan doğru, güzel, etkili ve akıcı konuşmanın temelini almak amacıyla “Diksiyon ve Etkili İletişim Seminerleri” Medya Platformu bünyesinde gerçekleşecek. Toplam 5 hafta sürecek kursun sonunda öğrenciler katılım belgesiyle onurlandırılacak.

Etkili İletişim Mutluluk ve Başarının Temelidir

Medya Platformu yetkilileri, eğitimin geniş bir kesim tarafından tâkip edilebilmesi ve doğru yerde doğru eğitimin alınabilmesi için kurs ücretlerini mâkûl bir seviyede tutmayı tercih ediyor. Katılımcılara işin ehli kişiler tarafından; diksiyon eğitiminde uygulamalı yöntemlerle, ses-nefes eğitimi, Türkçe fonetik-beden dilini de içeren sözel iletişim becerileri, etkileyici iletişim, hitâbet, topluluk önünde konuşma ve sunuş yöntemleri gibi birçok konuda eğitimler verilecek.

Medya Platformu Genel Başkanı Mustafa Yürekli; “Toplumun beklentilerini göz önünde bulundurarak her kesiminin rahatlıkla katılabileceği bu dersler vâsıtasıyla birçok kişinin eğitim almasını sağlamayı amaçlıyoruz. Böylesine önemli bir ihtiyâcın karşılanmasına destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Medya Platformu olarak hep doğru işlerin altına imza attık. Bundan sonra da aynı doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Medya Platformu Derneği’nin faaliyetleriyle ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler; Nişanca Mahallesi Davutağa Caddesi No:40 Kat:1 Eyüp / İstanbul adresine uğrayabilir, (0212) 437 82 25 numaralı telefonu arayabilir, info@medyaplatformu.org e-posta adresine yazabilir veya http://www.medyaplatformu.org sitesini ziyaret edebilirler. 

 


GENÇ'ın Yazısı.