Yaşattığı bütün güzellikler için teşekkürlerimi sunuyorum GENÇ Dergi Ailesine. Allah razı olsun sizlerden. Harun KIRKIL abimizin kulakları çınlasın biraz; uzun bir süredir Canan teyzemizle bir söyleşi yapılmıyor. İhmal mi ettin Harun abi? :) Özlüyoruz.... (Ahmet Süyüm)

Güzel duygu ve düşünceleriniz için biz teşekkür ederiz Ahmet Bey. Eksik olmayın…

Bir zamanlar dergimiz vesilesi ile tüm Türkiye’nin gündemine oturan Canan Teyzemiz, herkese selam söyledi. Sorunuz üzerine aradım kendisini, bir mesajınız var mı diye sordum. Şunları söyledi: “Cümle ilmin başı sabırdır yavrum… Sabırlı kul selamet bulur… Herkesin gözlerinden öpüyorum…”

Turkuvaz Dağıtım’da GENÇ’i görmek çok mutlu etti beni, tam isabet olmuş dedim. Tebrikler. (Sema Ayan)

Evet, Ocak ayından itibaren, kendi temsilciliklerimizin dışında, Turkuvaz Dağıtım’ın ağında da yer almaya başladık. Bu vesileyle okuyucularımıza daha kolay ulaşabileceğimize inanıyoruz. Türkiye’nin her yerindeki NT, Migros, Kipa, Remzi Kitabevi, İnkilap Kitapevi, D&R gibi yerlerden dergimizi ısrarla isteyiniz…

Duvar takvimi harikaydı, bu tür hediyeler devam edecek mi? (Seren Gümlü)

Aynen dediğiniz gibi olacak Seren Hanım. Duvar takvimi ile başlayan hediyelerimiz, cep kitaplar serisi ile devam edecek. Bu ay çok özel bir hediyemiz var. Her satırında Kainatın Efendisi’nden (s.a.v) izler taşıyan minik bir kitapçık hediye ediyoruz. Gittiğiniz her yerde yanınızda olsun, içinize her daim O Güzeller Güzeli’nin sevgisi dolsun diye…

İyi ki Varsın Genç Dergi!

Zeynep Betül Akçil / İÜ Sosyoloji Öğrencisi

Yuvamız Dergisi ile çocuk, Genç Dergisi ile genç olmak, hep dediğimiz gibi aslında kendimi +1 hissetmeme vesile… Modern zamanın debdebesine, “biz”i yitirmeden senkronize olmak, bende Genç’in ve Genç vasıtasıyla tanıştığım her şeyin karşılığıdır. Kapağını açtığınız andan itibaren kendine çeken o havası hiç eksik olmasın inşallah. :) İyi ki varsın Genç Dergi!

GENÇ’le Yeni Ufuklara Açıldım!

Yûnus Emre Punar İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi / Edebiyat

Genç Dergi kurulduğu ilk gün; fikirlerime, görüşlerime uygun yazılar yazılan ve ahlakımın, inancımın doğrultusunda bana yeni ufuklar açan bir dünya olarak karşıma çıktı. Güncel olaylarla ilgili bakış açımı genişletip bilmediklerimi bildirdi. Kadrosundaki gençler dergiye kendimi daha yakın hissetmemi sağladı.

Genç Dergi, kendi çatısı altında yapılan etkinliklerle beni dünyasına çekip daha önce gitmediğim şehirlere gitmeme, tanımadığım insanlarla tanışmama, bir amaç doğrultusunda ilerlememe vesile oldu. Her ne kadar farklı yerlerden ve görüşlerden gelmiş olsalar da tek bir dairede birleşen nice insanla tanıştırdı, dost edindirdi. Şimdi rahle-i tedrîsinden geçirdiği insanları yuvadan uçurmaya başlamış, kendi bünyesinde tutamasa da gelip geçerken o insanlara bir muhabbet, bir kıvılcım vermiş olan bu dergi; hedeflerimi, inançlarımı sorgulayıp gözden geçirirken öncelik vermem gerekenler konusunda bana yol gösterici oldu. Bana -eviminki gibi her zaman açık- bir kapı, bir tebessüm ve bir dert oldu Genç Dergi.

Yuvamızla Başladık, GENÇ’le Devam Ediyoruz!

Sena Berçin / Beslenme ve Diyetisyen Öğrencisi

Genç Dergisi kendini fark ettiren bir dergi. Kapaklarının, kapak konularının, görsellerin özenle hazırlandığı ve bir emeğin ürünü olduğu çok belli. Okurken her alanda faydalanabileceğimiz bir gençlik dergisi. İçerisinde dünya gündemini de barındırıyor kendi içimize yolculuk yapmamızı da sağlıyor. Canın mı sıkkın, gönlünün götürdüğü yere git diyebilecek kadar da cesur, samimi ve bizden. (Lütfi Arslan abinin en sevdiğim sözü.) Evet o bizden. Çünkü benim için Yuvamız Dergisi’yle başlayıp Söz Ola Dergisi ile devam eden, şimdiki adı Genç olan bir serüvenin adıdır Genç Dergi…


Süleyman Ragıp Yazıcılar'ın Yazısı.