Yarın Hepimiz Buradayız!
Aziz Mahmud Hüdayi Vakfı Yüksek Öğrenim Ünitesi her yıl olduğu gibi bu yıl da mezun olacak öğrencilere yönelik program düzenliyor.
6 Mayıs 2014 Salı günü saat 17.30’da Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek olan program Kur’ân-ı Kerim tilavetiyle başlayacak.
Daha sonra Osman Nuri Topbaş Hocaefendi`nin sohbeti gerçekleştirilecek.
Sonrasında çeşitli konuşmaların ardından mezun öğrencilerin video gösterileri izlenecek. Ve tabii ki mezun öğrencilerden muvaffak olanlara hediyeleri takdim edilecek. Programın devamında ise Medine Müdaafası`nı gerçekleştiren Fahreddin Paşa’nın hayatı Medine Müdafaası isimli tiyatro oyunuyla sergilenecek.
Anadolu`nun çeşitli yerlerinden ve İstanbul`dan birçok izleyicinin katılacağı bu mezuniyet programında bizler de orda olacağız.
Herkesi bekliyoruz!
GENÇ'ın Yazısı.